Përparësi: Menaxhimi i pandemisë COVID-19 dhe lehtësimi i pasojave ekonomike

Përparësi: Menaxhimi i pandemisë COVID-19 dhe lehtësimi i pasojave ekonomike

Qeveria e Kosovës ka miratuar programin qeverisës për vitet 2021-2025. U tha se dy prioritete urgjente të qeverisë janë menaxhimi pandemisë dhe lehtësimi i pasojave ekonomike./21Media