Qeveria miraton programin qeverisës

Prioritet: Menaxhimi i pandemisë  COVID-19 dhe lehtësimi i pasojave ekonomike

Qeveria e Kosovës ka miratuar programin qeverisës për vitet 2021-2025. U tha se dy prioritete urgjente të  qeverisë janë  menaxhimi pandemisë dhe lehtësimi i pasojave ekonomike./21Media

 

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button