Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Xhavit Haliti, ka treguar në emisionin “Argument Plus” në RTV21 se a komunikon me të paraburgosurit në Hagë.

“Unë nuk komunikojë asnjë gjë me ta. As nuk kam folur në telefon”, ka thënë Haliti.

Nënkryetari i PDK-së ka thënë se ata kanë telefon dhe kanë të drejtë të flasin. “Telefonin e paguajnë ata vet”, ka thënë tutje Haliti./21Media