SOCIALE: Kosovës i duhen më shumë së 400 mijë punëtorë !

Kosovën e lëshuan mbi 60 mijë punëtorë vetëm në gjysmën e parë të vitit
Sindikata e punëtorëve ka bërë të ditur se Kosovës i duhen mbi 400 mijë punëtorë aktualisht në shumë sektorë. Sipas saj, vetëm në gjashtë mujorin e parë të këtij viti më shumë se 61 mijë punëtorë kanë ikur nga Kosova. Aktualisht sektorët më të prekur nga ikja e punëtorëve janë gastronomia, ndërtimtaria dhe sektori i prodhimit./21Media

Back to top button