QIKA: Pushimi prindëror nuk është veç pushim i grave

Mbështetjen financiare për lehona dhe fëmijë të ofruar nga qeverisa e Kosovës ditë më parë, e kritikoi qendra për informim, kritikë dhe aksion QIKA, duke thënë se pushimi prindëror nuk është veç pushim i grave, ndër qytetar kanë mendime të ndryshme. (Teksti-kamera- Xheneta VELIU)/21Media
qika

Back to top button