Qipro ndodhet para pikës kritike

Presidenti i Qipros tha se vendi ndodhet para pikës kritike për paqe

Qipro është në një pike kritike të procesit të paqes, që ka për qëllim ribashkimin e ishullit, tha sot presidenti qipriot, Nikos Anastasijadis, sipas të cilit gjatë negociatave me qipriotët turq, vazhdojnë të kenë mosmarrëveshje.

“Ne jemi para pikës kritike dhe vendimtare për zhvillimin e ardhshëm të vendit tonë”, tha Anastasijadis në një fjalim televiziv me rastin e Pashkëve.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button