Qirezi ka thënë se vendi mund të shkojë sërish në zgjedhje parlamentare

Qirezi ka thënë se vendi mund të shkojë sërish në zgjedhje parlamentare

Formimi i qeverisë së re mbetet sfidë për vendin vlerësojnë profesorët dhe pjesëtarët e shoqërisë civile. Sipas tyre, partitë politike duhet që të jenë më bashkëpunuese për të mos i humbur vendin kohë në formimin e institucioneve./21Media