Rafet Gashi ushtari më i mirë

Rafet Gashi është ushtari më i mirë i garës vjetore ndërkombëtare 2017. Komandanti i FSK-së Rrahman Rama me këtë rast tha se ushtarët e kësaj force çdo ditë po dëshmojnë profesionalizëm dhe gatishmëri për të kontribuar në sigurinë e rajonit dhe më gjerë. Ceremonia e zgjedhjes së më të mirit u mbajt në kazermën ushtarake Adem Jashari, në Prishtinë./21Media

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button