Raporti për KRU “Prishtina”, shumë negativ

Komisioni për mbikëqyrjen e financave shqyrton raportin ujësjellësit të Prishtinës

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike ka shqyrtuar raportin e Auditimit për kompaninë rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” për vitin financiar të përfunduar më 31 dhjetor 2018. Kryesuesi i këtij komisioni, Driton Selmanaj ka thënë se raporti është shumë negativ, dhe se javën tjetër do të marrin vendim se a do ta dorëzojnë në prokurori apo në seancë të kuvendit për diskutim këtë raport./21Media

 

 

Back to top button