Rashiq rrahjen e djalit të vet e quan sulm të organizuar

Rashiq rrahjen e djalit të vet e quan sulm të organizuar

Politikani serb, Nenad Rashiq, rrahjen e djeshme të djalit të tij e ka quajtur sulm të organizuar dhe me motiv të mundshëm politik. Edhe pse nuk e drejtoi gishtin ndaj asnjë partie politike, Rashiq përmes një konference për gazetarë kërkoi të ndalen etiketimet dhe shpifjet, të cilat po lënë pasoja tek familjet.(Teksti- Shqipe MIFTARI, kamera- Fatos VESELI)/21Media