Raushiqi fshat fermerësh e bujqish të dalluar

Mbyllja e kanalit të ujitjes problem për punimin e tokës

Banorët e Raushiqt dhe fshatrave për rreth shprehin shqetësimin e tyre për mbylljen në disa vende të kanalit që ujit qindra hektarë tokë. Ai po bllokohet vazhdimisht nga mbeturinat që po hidhen nga banorët në qytetin e Pejës dhe ato mbeturina po vijnë e po bllokohen aty. Ragip Morina nga Raushiqi thotë se mbyllja e kanalit zvogëlon rendimentet e lakrës./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button