Rasti tragjik risolli në vëmendje sigurinë e nxënësve në shkolla dhe jashtë tyre 

Rasti tragjik risolli në vëmendje sigurinë e nxënësve në shkolla dhe jashtë tyre 

Therja vdekjeprurëse me thikë e 15 vjeçarit në Prizren riaktualizoi problematikën e vrasjeve mes të rinjve. Njëherësh risolli në vëmendje çështjen e sigurisë së nxënësve të një moshe krejt të re në shkolla dhe jashtë tyre. Përfaqësues të prindërve të nxënësve, psikologë si dhe zyrtarë të policisë dhe të Ministrisë së Arsimit shfaqin këndvështrimet e tyre për këtë çështje. (Teksti-Albulena NUHA, kamera-Berat BAHTIRI)./21Media