Refuzohet kërkesa e KOSTT-it për ndarjen e 33 milionëve për rrymën në veri

S’ka mjete shtesë buxhetore për kërkesat e disa institucioneve të rëndësishme
Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere shqyrtoi në lexim të dytë Projektligjin mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin 2022 i planifikuar 2 miliardë e 748 milionë euro. Ky komision shqyrtoi një nga një kërkesat e institucioneve për mjete shtesë buxhetore. Megjithatë shumica prej tyre u refuzuan.(Teksti-Albulena Nuha
Kamera: Kushtrim RRmoku)
./21Media

Back to top button