Riciklimi i qelqit në Gjakovë

Një punëtori në komunën e Gjakovës, tash e tri vjet merret me riciklimin e shisheve të qelqit, që ka për qëllim ruajtjen e ambientit dhe krijimin e vendeve të reja të punës. Përfaqësuesi i kësaj mini- fabrike kërkon mbështetje nga institucionet, në mënyrë që edhe ky sektor të zhvillohet më shumë, kudo në Kosovë.(Përgatiti: Aurela Elshani,kamera: Gzim Arifi)./21Media

Back to top button