Kurti:“Fillimisht të pastrohen listat e veteranëve, pastaj rritja e pensioneve

Kryeministri Albin Kurti komentoi protestën e veteranëve të lufëts dhe rritjen e pagës minimale. Tha se fillimisht duhet pastrimi i listave të veteranëve të luftës dhe pastaj të bëhet rritja e pensioneve të tyre./21Media

Back to top button