Pushteti dhe opozita me akuza të ndërsjella, qërojnë hesapet e tyre politike.-Bizneset ua kujtojnë pasojat e mëdha ekonomike në këto rrethana të rënda pandemie

Pushteti dhe opozita me akuza të ndërsjella, qërojnë hesapet e tyre politike.-Bizneset ua kujtojnë pasojat e mëdha ekonomike në këto rrethana të rënda pandemie

Sa herë flitet për virusin korona na e risjell në vëmendje edhe konstatimin se pandemia ka goditur keq ekonominë.

Megjithëkëtë, po zvarritet edhe më tej projektligji për rimëkëmbjen ekonomike. Nuk u miratua as të enjten e kësaj jave.

Pushteti dhe opozita me akuza të ndërsjella qërojnë hasapet e tyre politike.

Bizneset ua kujtojnë pasojat e mëdha ekonomike në këto rrethana të rënda pandemie./21Media