Abrashi: Në këtë kohë është e padrejtë kërkesa e AAK-së për presidentin

Abrashi: Në këtë kohë është e padrejtë kërkesa e AAK-së për presidentin

 Jo vetëm që qeveria dhe opozita nuk rreshtin akuzat ndaj njëra- tjetrës, por edhe brenda koalicionit qeverisës vazhdojnë mospajtimet.

Posti i presidentit mund të jetë mollë sherri midis dy partnerëvë kryesorë në qeveri.

AAK-ja tashmë dihet po kërkon postin e presidentit.

LDK-ja konsideron se në këtë kohë kjo kërkesë është e padrejtë.

Këtë qëndrim, kësaj here, e shprehu sekretari i përgjithshëm I LDK-së Arban Abrashi./21Media