Rina Balaj dhe Elinel sollën bashkëpunimin e ri të quajtur “Du”

Rina Balaj ka bashkuar forcat me reperin Elinel për të sjellë një bashkëpunim të ri.

Projekti i Rinës dhe Elinelit titullohet “Du”.

“Du” u finalizua edhe nga ana vizuale.

Këngën e mirëpritën fansat me komente të pafunda pozitive.

Back to top button