Pjesëmarrës 10 grupe të klasëve të 10-ta

Pjesëmarrës 10 grupe të klasëve të 10-ta

Në Gjilan është hapur punëtoria treditore për ndikim social – Upshift, në të cilën do të marrin pjesë dhjetë grupe të nxënësve të klasëve të dhjeta.

Pasi e shpalli të hapur këtë punëtori, drejtoresha e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Deniza Limani falënderoi për bashkëpunimin me këtë komunë. IPKO Foundatin dhe UNICEF.

Siç bëhet e ditur në komunikatën e komunës, Limani tha se së bashku me partnertët, përmes këtij programi, shumë të rinj do të aftësohen dhe se po iu jepet mundësia që të japin ide dhe të ndërmarrin hapa konkret në çështje të ndryshme./21Media