Sekretari i Partisë së Ashkalive për Integrim, Qazim Rrahmani, ka thënë se partitë shqiptare duke bërë fushatën e tyre për pushtetin, harruan ndikimin e politikës ruse dhe Beogradit që Kuvendi i Kosovës të ketë më shumë deputet që dirigjohen nga Lista Serbe.

Në Click të RTV21, Rrahmani tutje ka thënë se komuniteti egjiptian dhe ashkali janë dëmtuar shumë në zgjedhjet e fundit, të 14 shkurtit, duke mbetur me një deputet në Kuvend shkaku i intervenimit të Listës Serbe apo përkrahjes së politikës së Beogradit./21Media