Rrëfime ndryshe të “Heronjve të ditëve tona”

Mjekët me emocione të përziera gjatë luftës së tyre me Covid 19
Edhe në vitin që lam pas mjekët dhe infermierët u ballafaquan me sfida të shumta gjatë betejës me pandeminë Covid-19. Kronika në vijim sjell rrëfimet e infektologëve, Salih Ahmeti e Arben Vishaj.(Teksti: Valmire Canolli, kamera: Lulzim Fana& Sejdi Canolli)/21Media

Back to top button