Rrëfimi i blegtorit nga Gllogovica!

“Letra nuk hahet, siguroni bukën tjerat dalëngadalë rregullohen”


Protagonist i kronikës në vijim është Ismajl Bekteshi nga Gllogovica,  fshat ky nga më të largëtit e komunës së Prishtinës që përkufizohet me komunën e Kamenicës. Ai fletë për jetën e rëndë që bën familja e tij, e cila ekzistencën e siguron nga bujqësia dhe bagëtia.(Teksti-Xheneta Veliu, kamera: Antigona Buqani)/21Media

 

Back to top button