Shoqëria civile: I vonuar plani i punës, presim numër të madh të prioriteteve

Shoqëria civile: I vonuar plani i punës, presim numër të madh të prioriteteve

Plani i punës së Qeverisë pritet të miratohet këtë javë.
Shoqëria civile e konsideron të vonuar  qeverinë në hartimin dhe miratimin e planit të punës. Presin numër të madh të prioriteteve, ashtu siç është premtuar gjatë fushatës zgjedhore nga ana kryeministrit Albin Kurti./21Media