Rrëfimi i nxënëses së përdhunuar nga profesori dhe polici në Drenas

Prononcohet për herë të parë viktima e dhunimit

Të enjten ka munguar në shkollë A.G. Ajo nuk po ka guxim të ballafaqohet me bashkëmoshatarët e saj, të cilët tashmë e kanë kuptuar se ishte viktimë seksuale e arsimtarit të saj, Sh.Xh. dhe hetuesit policor, V.V.

Vajza nga Drenasi e cila dyshohet se është dhunuar nga profesori i saj e më pas edhe nga një polic ka rrëfyer gjithë historinë e saj të trishtë.

Jam shumë e shqetësuar, për shkak të rastit që ka ndodhur”, ka thënë ajo për Insajderin.

“Profesori i Informatikës filloi të më ngacmojë në klasën e 10-të, pastaj më dhunë seksuale”.

“Ka filluar të më shkruajë në rrjetet sociale, me të kam pranuar të dalë pas një jave – në veturë e kemi pasë marrëdhënien e parë seksuale. Pastaj më ka lënë shtatzëne profesori. Për një vit kam qenë e dhunume nga ai”.

“Ai më ka mashtruar. Ka thënë se rrugët tona do të hapen kur unë ta përfundojë shkollën. Pastaj kam marrë vendim dhe më 14 shtator 2016 e kam paraqitur rastin në polici. Kam qenë 16 vjeçe”.

Vajza tregon pse më pas e ka tërhequr padinë për profesorin.

“Në janar 2017 e kam heqë deklaratën. Kur profesori më premtoi se do të më marrë, nëse nuk do ta hiqja më tha se do të më vrasë”.

Tutje ajo tregon se si rrodhi ngjarja me hetuesin policor.

“Aty ka qenë edhe (emri i hetuesit policor) kur e kam dhënë deklaratën. Atë natë me një shok më ka sjellë në shtëpi dhe më tha ‘nuk paska pasë faj profesori’”.

“Ma kërkoi numrin, më tha nëse nuk ma jep e gjej për dy minuta. Më pas filloi duke më shkruar, duke më shantazhuar më ka bindë edhe me dalë me të”.
“Më tha nëse nuk del me mu – kur të them unë – do të mbysë”.

“Pas dy ose tre ditësh jam imponuar për të dalë për shkak të frikës, nuk doja me pasë probleme familja ime. E kam majtë rastin brenda vetes meqë e kam një vëlla hasret dhe nuk kam dashtë me pasë ai probleme”.

“Marrëdhënia me policin ka zgjatë 6-7 muaj. Pasi kam mbetë shtatzënë më ka detyruar ta abortojë fëmijën pa dëshirën time”.

“Më ka thënë nëse nuk e heq fëmijën ke me ra në konop”.

“Kam abortuar më 15 janar – kur i kisha 18 vjet e kam kryer abortin.  Para moshës 18 vjeçare kam qenë me Veselin, kam qenë e mitur”.

E reja nga Drenasi kërkon që profesori, polici, por edhe mjeku të marrin dënimin maksimal.

Back to top button