Rrëfimi i popullit të Kosovës përmes Osmanit në Samitin e Paqes për Ukrainën

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka marrë pjesë në Samitin e Paqes për Ukrainën.

Ajo ka shpërndarë një foto ku ka thënë se ishte për ti treguar botës rrëfimin e popullit të Kosovës.

“Në Samitin e Paqes për Ukrainën, për t’i treguar botës rrëfimin e popullit të Kosovës, por edhe përkushtimin e çdoditshëm të vendit tonë për paqe të drejtë e të qëndrueshme në Ukrainë e kudo në botë”, ka shkruar Osmani në “Facebook”.

Në Samitin e 15-16 Zelensky në 19 muajt e fundit për t’i angazhuar liderët globalë që të ndihmojnë në dhënien fund të luftës më të madhe në Evropë prej Luftës së Dytë Botërore.

Samiti i nivelit të lartë, ka mbledhur liderët botërorë për të diskutuar rëndësinë dhe mënyrat e vazhdimit të mbështetjes për Ukrainën.

Derisa presidentja Osmani ka shprehur përkushtimin e Kosovës për ta vazhduar mbështetjen për Ukrainën.

Back to top button