Rreth 50 ari grurë kaplohen nga zjarri në Rahovec

Është përfshirë nga zjarri një sipërfaqe rreth 50 ari e mbjell me grurë si dhe një vresht në Rahovec.

Njësit relevante policore kanë dalë në vendin e ngjarjes si dhe zjarrfikësit të cilët kanë lokalizuar zjarrin.

Policia bën me dije se rasti është nën hetime/21Media

NDIQNI PJESËT MË INTERESANTE TË PROGRAMIT TË RTV21, DUKE BËRË LIKE KËTË FAQE – 21 MEDIA

Back to top button