Rrëzohet helikopteri, vdes gurvenatori dhe katër zyrtarë të lartë

Një helikopter është rrëzuar në Sudanin lindor, ku si pasojë ka mbetur i vrarë një guvernator i shtetit dhe së paku katër zyrtarë të tjerë

BBC thotë se helikopteri shpërtheu në flakë pasi goditi një kullë komunikacioni, ndërsa përpiqej të mbërrinte në shtetin e largët Al-Qadarif.

Deri më tani nuk është dhënë asnjë deklaratë nga ana e autoriteteve.

Ndër të vdekurit janë guvernatori i Al-Qadarif Mirghani Saleh, shefi i tij i kabinetit, shefi i policisë lokale dhe ministri i bujqësisë.

Back to top button