Rrëzohet lisi në Prishtinë, bllokohet rruga ”Rexhep Luci”

Rruga ”Rexhep Luci” në Prishtinë është bllokuar për shkak të rrëzimit të një lisi.

RTV21 ka siguruar pamje nga vendi i ngjarjes, ku shihet se kjo rrugë është bllokuar dhe nuk mund të kalohet.

RTV21 është në pritje të përgjigjes së Policisë së Kosovës, të cilëve u kemi dërguar pyetje për të mësuar se a ka ndonjë të lënduar./21Media

Back to top button