Rritet çmimi, por çfarë cilësie ka buka?

Prof.Rusinovci: Kosova nuk ka standard të bukës
Sikurse edhe shumë produkte të tjera ushqimore, është rritur edhe çmimi i bukës por, cfarë cilësie ka, cka përmbanë dhe sa është e sigurt për konsum, shpalosim detaje në kronikën në vazhdim.(Teksti-: Xheneta Veliu, kamera: Berat Bahtiri)./21Media

Back to top button