KOSTT: Më 2022 për rrymën në veri parashihen shpenzime 33 milionë euro

Në periudhën e fundit, Qeveria dhe KOSST( Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të energjisë elektrike të Kosovës) kanë paguar për rrymën e shpenzuar në veri të Kosovës 27.7 milionë euro. Kështu bëri të ditur kryetari i Bordit të KOSTT-it gjatë raportimit para Komisionit parlamentar të Ekonomisë./21Media

Back to top button