Rritet numri i të infektuarve në spitalet rajonale! (Video)

Personeli mjekësor kërkon kujdes gjatë kësaj kohe
 Rritja enorme e numrit të infektimeve me covid-19,  shtoi edhe numrin e pacientëve me këtë virus në qendrat spitalore në Gjakovë dhe në Ferizaj. Si pasojë e gjithë kësaj është ngritur edhe shqetësimi për masat e reja që pritet të hyjnë në fuqi nga 20 gushti./21Media
 
 

Back to top button