Viva Fresh Store vazhdon me zbritje dhe oferta në gjithë Kosovën

Kryetari i Odës Ekonomike e Kosovës Berat Rukiqi organizoi takim konsultativ me kompanitë prodhuese, tregtare dhe eksportuese, lidhur me masat dhe rekomandimet e sektorit privat në raport me zhvillimet e reja me Coronavirusin.(Teksti-Aurela Elshani, kamera- Orhan Bylykbash)./21Media