Salernitana-Napoli në rrezik shtyrjeje, ja arsyeja

Ndeshja mes Salernitanas dhe Napolit rrezikon të shtyhet për shkak të shiut. Për momentin, megjithatë, fusha është në gjendje të mirë.
Ndeshja e Serie A ndërmjet Salernitanas dhe Napolit e planifikuar të zhvillohet në orën 18:00 në Arechi në Salerno, mund të shtyhet.
Në Salernitana ka një rrezik të fortë shiu dhe në javën e fundit në Campania kushtet e motit nuk kanë qenë më të mirat.
Megjithatë, për momentin, fusha qëndron mirë dhe dy skuadrat duhet të dalin si rregullisht në fushë.
Nëse shiu vazhdon të bie ose kushtet e fushës përkeqësohen, atëherë gjyqtari do të marrë masat e nevojshme.

Back to top button