SBASHK-u paralajmëron grevë

Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës ka paralajmëruar grevë të përgjithshme nëse deri më 2 prill nuk marrin përgjigje nga qeveria për plotësimin e kërkesave të tyre./21Media

Back to top button