Serbia hap dy kapituj tjerë të bisedimeve për anëtarësimin në Bashkimin Evropian

Serbia hap dy kapituj tjerë të bisedimeve për anëtarësimin në Bashkimin Evropian

Me këtë Serbia ka hapur dhjetë nga 35 kapitur, përderisa dy prej tyre janë mbyllur përkohësisht.

Beta ka raportuar më herët se delegacioni i Bashkimit Evropian në konferencën e mbajtur ndërqeveritare ishte drejtuar nga një zyrtar i lartë i Maltës, Komisioneri Evropian për Zgjerim dhe Politika të Fqinjësisë, Johannes Hahn përgëzoi Serbinë për hapjen e dy kapitujve të rinj në negociatat e anëtarësimit me Bashkimin Evropian./21Media