Sërish rritje e çmimit të naftës

Çmimi i naftës sërish është ngritur. Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet tavan për naftën ku çmimi për dizël është 1.78 nga 1/76 sa ishte dje kursepër benzinë është 1.40 euro dhe çmimi maksimal i lejuar për shitjen e gazit është 0.75 euro.
Këto çmime vlejnë për 24 orët e ardhshme./21Media

Back to top button