Familja 15 anëtarësh Maloku, kultivuese e domates, specit dhe trangullit

Familja 15 anëtarësh Maloku, kultivuese e domates, specit dhe trangullit

Kronika në vijim pasqyron angazhimin e një familje 15 anëtarëshe në fshatin Plloçicë të Malishevës, e cila me gjithë problemet me pandeminë, edhe këtë verë ka ngritur serrat në një sipërfaqe prej rreth një hektari me domate, speca e tranguj.(Teksti-Bahtir CAKOLLI, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media