Sesioni i 76-të i Asamblesë së OKB-së (Video)

Presidentja Osmani dhe ministrja e jashtme Gërvalla së bashku në Nju Jork
Sot fillon sesioni më i ri i Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara në Nju Jork. Aty merr pjese edhe delegacioni i Republikes së Kosovës. Raport i  korrespondentit tonë nga Nju Jorku,  Halil Mula/21Media
&nbsp

Back to top button