Shakira një “diva” që punëtoret e saj e kanë të ndaluar të flasin me të

2 min read

Cristina Cárdenas, e cila shërbeu si koordinatore e figuracionit me aktorët e produksioneve të Shakirës, zbuloi se si është të punosh me me të në mes të regjistrimeve.

Kritikat ndaj Shakirës kanë zbuluar se këngëtarja ishte një lloj “diva” që bashkëpunëtorët e saj nuk mund t’i qaseshin aq lehtë, sipas Cárdenas, përcjell portali rtv21.tv

“ Nuk mund ta shikosh Shakirën në sy, nuk mund ta fotografosh, nuk mund të flasësh me të, është e ndaluar” , ka thënë koordinatorja.

Dhe më pasai shtoi se orët e punës me Shakirën ishin më se të gjata, pasi këto mund të zgjasin më shumë se 10 orë nga sa ishte planifikuar.

“Ajo është shefe! Një ‘pikë’ e Shakirës, e cila mund të zgjaste katër orë për shkak të goditjeve, përfundon duke marrë rreth 17 inç, siguroi Cárdenas, duke theksuar se ajo e konsideronte atë një shefe “bossy”.

E si të mos mjaftonte kjo, ish-bashkëpunëtorja e Shakirës pohoi se ky nuk ishte vetëm perceptimi i saj, por të njëjtën gjë mendonin edhe personat e tjerë që punonin për të. “Producenti, regjisorët, të gjithë janë të dëshpëruar”, tha Cárdenas, duke theksuar ambientin e punës që mund të shihej në xhirimet e këngëtares.

Akuzat e Cárdenas shkojnë deri aty sa thonë se është “e pamundur” të punosh me Shakirën, pasi mund të paraqesë edhe një problem xhelozie me njerëz që mund të “shfaqen” më shumë se artistja.

Dhe nëse ka një grua që bie në sy më shumë se ajo, ajo e heq nga xhirimet.

“Jo ti, ti ke qenë”, duke treguar kështu me gisht. Kjo është arsyeja pse është e pamundur të punosh pranë saj, askush nuk dëshiron të shkojë të xhirojë me të. Figuracioni është pickuar nga neveria dhe ekipi është i dëshpëruar”, tha ajo./21Media