Shembujt e ditëve të këqija që ju lënë pa fjalë

1 min read

Disa nga ditët tona më të këqija nuk janë gjë tjetër veçse telashe të vogla në krahasim me ditët e këqija të njerëzve të tjerë.

Rastet janë të llojllojshme, përshembull, një pemë që bie dhe e kthen makinën tuaj në një kabrioletë ose fëmija juaj që ju thyen dhëmbin me një lodër.

Ditët e këqija mbase ju bëjnë të vlerësoni më shumë ditët tuaja të mira. Më poshtë ju sjellim disa imazhe, të publikuara nga Bright Side, të cilat mund të ju lënë pa fjalë./21Media

“Nëna Natyrë vendosi që kjo BMW të ishte një kabriolet.”

20+ People Whose Luck Took a Day Off

Dikush është brenda!

20+ People Whose Luck Took a Day Off

“E humba telefonin tim në pyll, pastaj e gjeta. Por një makinë e gjeti së pari.”

20+ People Whose Luck Took a Day Off

“Hajdutët më vodhën timonin, tani unë mund të ngas vetëm drejt.”

20+ persona, fati i të cilëve pushoi një ditë

“Vjehrrat na ftuan për darkë; ishte një kurth.”

20+ persona, fati i të cilëve pushoi një ditë

Oh jo!

20+ persona, fati i të cilëve pushoi një ditë

 “Djali im 11-muajsh sapo më goditi në fytyrë me lodrën e tij dhe më theu dhëmbin në mes.”20+ persona, fati i të cilëve pushoi një ditë