Shëndetësi: Mbështetje për Klinikën e Onkologjisë

Muaji i ndërgjegjësimit kundër kancerit të gjirit

Në kuadër të fushatës për ndërgjegjësim kundër kancerit të gjirit, anëtarët e Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale ofruan edhe mbështetje për Klinikën e Onkologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button