Shënohet 17 vjetori i themelimit të ATK-së (Video)

Administrata Tatimore e Kosovës ka shënuar 17 vjetorin e themelimit, ku siç u tha është njëri prej institucioneve më të rëndësishme të Kosovës, i cili ka arritur të eliminojë evazionin fiskal dhe krijimin e kushteve të barabarta në treg./21Media

Back to top button