Shënohet dita tradicionale e vjeljes së mollës

1 min read

Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/inc/hooks/hook-single-header.php on line 65

Komuna e Istogut e gatshme tu ofrojë përkrahje fermerëve

Sot është shënuar manifestimi tashmë tradicional i vjeljes së mollës “Dita e Mollës”, për të katërmbëdhjetin vit me radhë në Kovragë.

Pjesë e aktivitetit ishte kryetari i komunës së Istogut Haki Rugova, përfaqësues nga Ministria e Bujqësisë, Shoqatës “Pema” dhe qytetarë të shumë.

Kryetari Rugova tha se fermerët që kultivojnë molla, meritojnë përkrahje të vazhdueshme dhe se komuna që ai drejton është e gatshme që këtë përkrahje ta vazhdojë edhe në të ardhmen.

Ndryshe, organizimi i këtij manifestimi u bë nga shoqata “Pema” në Kovragë, nën përkujdesjen e Komunës së Istogut.