Shfuqizohet vendimi për Listën e re të Barnave Esenciale

Minsitria e Shëndetësisë ka njoftuar se është shfuqizuar Vendimi me Nr. 05-1798 me të cilin është miratuar Lista e re e Barnave Esenciale.

Ministria e Shëndetëisë ka treguar arsyen e shfuqizmit të këtij vendimi.

“është për disa shkaqe teknike si dhe për shkak se, nxjerrjes së vendimit do t’i paraprijë edhe një tryezë diskutimi publik nga e cila Ministria e Shëndetësisë synon të marrë rekomandime konkrete nga hisedarët, shoqeria civile, shoqatat e profesionistëve, institucionet publike dhe private etj.”, thuhet në njoftim/21Media

Back to top button