Shkaktoi rreth 50 mijë euro dëme, arrestohet 41-vjeçari në Prishtinë

Është arrestuar sot në Prishtinë një 41-vjeçar i dyshuar, i cili përvetësonte barna dhe ia shiste dikujt tjetër. Ai shkaktoi rreth 50 mijë euro dëme.

“Hetuesit nga Njësiti i Hetimeve të Përgjithshme të rajonit të Prishtinës, sot kanë arrestuar një person të dyshuar për veprën penale keqpërdorim i besimit, rast i cili sot është paraqitur nga ankuesi. Mbështetur në rezultatet e para të hetimit, policia ka ngritur dyshimin e bazuar se i njejti dyshohet se që nga shtatori i vitit 2022, duke keqëpërdorë besimin, ka përvetësuar një sasi të barnave të cilat më pas i ka shitur te një person tjetër (vlera e përafërt e dëmit të shkaktuar është rreth 50000 euro)“, ka njoftuar Policia e Kosovës.

Personi i dyshuar: – V, V, mashkull 41 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës, me vendim mbi ndalimin e personit të dyshuar të nxjerrë nga ana e prokurorit të shtetit, është dërguar në qendrën e mbajtjes për 48 orë, ndërkohë që policia është në kërkim të personit tjetër që mund të jetë i përfshirë në këtë rast./21Media

Back to top button