Rreth 345 mijë nxënës rikthehen në bankat shkollore.-Likaj: Bashkë ia arritëm t’i mbajmë shkollat hapur

Rreth 345 mijë nxënës rikthehen në bankat shkollore.-Likaj: Bashkë ia arritëm t’i mbajmë shkollat hapur

Rreth 345 mijë nxënës të shkollave fillore dhe të mesme sot nisën gjysmë-vjetorin e dytë shkollor.
Ministri në detyrë i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj ka uruar nxënësit për rifillimin e procesit mësimor duke theksuar se përkundër pandemisë bashkërisht u arritë që t’i mbajmë̈ shkollat hapur por edhe  të punojmë për ngritje të cilësisë në arsim.(E pergaditi-  R T V  2 1 )./21Media