Mbrëmja e sontme në Shkup po kalon në shenj të qetesimit të situatës.Keshtu pas protestave ne pjese te ndryshme te Shkupit degjohet muzika dhe jane keto shenja te sigurta se jeta ne kete qytet po i kthehet normalitetit.Ne vazhdim kronika e Tv 21 nga Maqedonia./21Media

Mbrëmja e sontme në Shkup po kalon në shenj të qetesimit të situatës.Keshtu pas protestave ne pjese te ndryshme te Shkupit degjohet muzika dhe jane keto shenja te sigurta se jeta ne kete qytet po i kthehet normalitetit.Ne vazhdim kronika e Tv 21 nga Maqedonia./21Media