Kryepalamentari për institucione funksionale

Kryepalamentari për institucione funksionale

Kryetari i zgjedhur i Kuvendit të  Maqedonisë, Talat Xhaferi sot në një prononcim për media tha se institucionet duhet të formohen sa më shpejt.

“Gjithsesi kjo është një situatë që kërkon dhe përkon me nevojen për krijim të institucioneve të reja që të jenë funksionale , stabile dhe në përputhje me ligjin”, tha Xhaferi./21Media