Shoqata e ndërmarrjeve që merren me qarkullimin e naftës, derivateve të naftës, gazrave dhe lubrifikanteve “SHQNGL”, sot do të mbajë një mbledhje të jashtëzakonshme, në të cilin do të shqyrtohet Udhëzimit Administrativ 06/2019 për pastrimin e rezervuarëve të naftës dhe kalibrimi i agregatëve.

Në këtë mbledhje e cila do të fillojë nga ora 11:00 i ftuar është edhe Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi./21Media