Shqetësuese: Pse po rritet numri i rasteve me Covid-19?!

Shkaktarë, heqja e masave dhe fushata zgjedhore

Heqja e masave dhe tubimet gjatë fushatës zgjedhore, sipas njohësve të shëndetësisë, janë shkaktarë kryesorë të rritjes së numrit të të infektuarve me Covid-19. Paralajmërojnë se edhe ditët në vazhdon ky numër do të rritet./21Media

Back to top button